Едва ли има нещо по-дразнещо от това да видиш грима, за който си положила усилия и който е страхотен, да се разпада – сенките изсветляват, контура също, фон дьо тена губи плътност...Ужас.

Има много лесно решение на този проблем. Само с два продукта можете да забравите за тези притеснения. Те са важна част от колекцията на всяка грим привърженичка. Днес ще ви запознаем с тях.

                           

  1. Основа за грим Motives® Invisi-Line. Представлява тубичка с крем, който има основната задача да задържи възможно най-дълго грима на лицето. Нанася се върху цялото лице (освен върху клепача и устните) преди да нанасяте какъвто и да е грим, като запълва порите и намалява видимостта на фините линии и бръчиците. Образува филм върху кожата, който я предпазва от вредни влияния и не позволява останалите продукти да запушат порите. С използването на основата ще си гарантирате издръжливост на грима и здраве за кожата на лицето.

                                     

За да издържат сенките по-дълго,  Фенси Фейс препоръчва основа за сенки L.A. Girl ® U.S.A HD PRO Primer Eyeshadow Stick. Нанася се върху клепачите и се размазва, докато не се прелее с кожата.

                                                    

 

  1.   Фиксиращ спрей за грим L.A.Girl ® U.S.A Pro setting spray
     Този продукт ще стане ваш най-добър приятел. Напръсква се върху цялото лицето от разстояние около 20-25 см. Задачата му е да запечата грима на лицето, за да не избледнее и да остане свеж през целия ден. 

Това са нашите тайни за издръжлив грим. Надяваме се да сме ви били полезни! Не забравяйте ако имате въпроси да ги споделите с нас. До скоро, кукли!