Кои са #Motives?

Компанията е създадена през 2008 от Лорън Ридинджър. Нейната мечта е била да създаде качествени  креативни продукти - червила, моливи, продукти за контуриране, сенки и др.

Кой носи #Motives? Брандът бързо се разраства и става добре познат на любителите на красотата по целия свят. Негови продукти ползват множество гримьори в Холивуд (като Клаудия Бетанкур), а и не само. Звезди като Клоуи Кардашиян, Дженифът Лопес, Ева Лонгория, Алиша Кийс и други се доверяват красивите му изкушения .

Лорън с Ева Лонгория.

Дженифър Лопес е ГОЛЯМ ФЕН на Мотивс! С Лорън са добри приятелки и певицата споделя, че обожава продуктите на бранда. Любимият й продукт е финиш спреят 10 Years Yonger.

Лорън с Джей Ло, Клоуи и Кортни Кардашиян.

Кое е общото между рапа и #Motives? Рапърката и най-добра приятелка на Лорън, Ла Ла, е партньор в компанията и създава линии грим за по-тъмни кожи. Мотивс има за всеки по нещо, от най-светлите до най-тъмите тонове, защото всички имаме право да сме красиви! 

Кои са Motives MAVENS? Много блогърки използват бранда, който работи с тях успешно като им предлага продукти, които са първо качество. Преди години Мотивс си сътрудничи с група от тях, като пускат на пазара цяла линия, създадена от тях самите. Наречени са Mavens, както се казва и линията. Намерете техните продукти, както и други от марката на нашия сайт.

Защо обичаме #Motives? Защото Мотивс обича нас! Продуктите щадят кожата и са направени с най-висококачествените съставки. Освен това за бранда е бажен комфортът на всеки клиент. На сайта им се предлагат фондьотени „по мярка“, които чрез анкета определят правилните съставки и текстура за теб и не се налага да правите компромис. Оригинално те са били замислени за ЖЕРТВИ НА ИЗГАРЯНИЯ, за да се чувства всяка жена красива.

Разгледайте продуктите на Мотивс, включително и някои от колекцията на мейвъните, ТУК!