Контурирането позволява добрите черти на лицето да изпъкнат, а недостатъците да се прикрият. Как Fancy Face може да Ви помогне?  Ние предлагаме страхотни продукти за тази цел от Motives Cosmetics. 

 

Какво по-точно предлагаме? 

                                        

Комплектът съдържа 4 коректора за хайлайт и контур.

 Ice е подходяща за хора със студен/розов подтон на лицето. Най-светлият коректор се нанася в зоните под лицето, центъра на челото, върху носа и на брадичката. Другите три са различни тъмни нюанси, за да постигате различен ефект – по-драматичен или по-лек. Нанасят се върху скулите, по периферията на челото и отстрани на носа. По желание се слага и в зоната на челюстта.

 Fire е подгодяща за хора с топъл/жълт подтон на лицето. Най-светлият коректор се нанася в зоните под лицето, центъра на челото, върху носа и на брадичката. Другите три са различни тъмни нюанси, за да постигате различен ефект – по-драматичен или по-лек. Нанасят се върху скулите, по периферията на челото и отстрани на носа. По желание се слага и в зоната на челюстта.

                                   

Този продукт също съдържа 4 коректора, но компактно събрани в контейнер с кръгла форма и идеални за път или като постоянно допълнение в козметичната Ви чантичка. Двете разцветки, които предлагаме, са Light и Medium Dark. Light е подходящ за хора със светла кожа, а Medium Dark за хора  с по-тъмна кожа.  Начинът на използване е абсолютно еднакъв като на Motives Cosmetics Sculpting Series.

 С какво да нанесем коректорите?

                                                       

                                                   

 

Нека контурирането започне!